trenger inspirasjon fort!

  • 31.10.2011 kl.19:14

hei

jeg har lyst til å  "pusse" opp rommet mitt litt, altså gjøre det mye finere, og ikke så rosa. har bare masse rosa detaljer, vill ikke ha et fargerom med masse farger, men ett mere "matt" et med hvitt, kansje litt svart, besj-rosa og sånne søte farger. så hvis dere har noen siden eller hvis dere blogger om soverom, så send meg link! må ha inspirasjon! FORT


kan du kommentere en link med inspirasjon til soverom?


overnatting og ny blogg

  • 25.10.2011 kl.22:12

Har fått ny blogg folkens, så legg meg til som venn der! haha, lagde den egentlig får 3 timer siden, men glemte å si ifra siden har ikek hatt nett :/ den heter foresten svildee.blogg.no

sover hos martine i dag, og nå ser vi på big brother :-) var just ute med2 andre også, kom inn får 5 min siden. men tror vi spiser noe, så vi snakkes! 

 

overnatting og ny blogg

  • 25.10.2011 kl.22:10

Har fått ny blogg folkens, så legg meg til som venn der! haha, lagde den egentlig får 3 timer siden, men glemte å si ifra siden har ikek hatt nett :/

sover hos martine i dag, og nå ser vi på big brother :-) var just ute med2 andre også, kom inn får 5 min siden. men tror vi spiser noe, så vi snakkes! 

 

utestengt

  • 25.10.2011 kl.20:11

hei :-)

nå er jeg hos martine, sover her i natt<3 men, i dag når keg kom hjem fra skolen, ble jeg utelåst hjemme. haha, å det var skikkelig kldt! og sykt typisk at det var noe galt med internettet akk. i dga, så kunne ikke sitte på pc'en :-(har du blitt utelåst?

html koder?

  • 24.10.2011 kl.22:15

hei! nå sitter jeg barnevakt, ser på big brother og drikker julebrus! meg og vilde har vært ute og tatt bilder i dag, så legger ut litt og litt.

men, har veldig lyst til å endre litt på designet osv. størrelser og farge på skrift, litt bilder i sidebaren og strek under overskriften osv. så hvis dere har noen koder eller en link til disse tingene, hadde jeg blitt kjempeglad om dere kommenterte det!

outfit

  • 24.10.2011 kl.21:42

 

hva syns du?

gode tips til et fint hår!

  • 23.10.2011 kl.22:32

1. Velg en nøytral sjampo.
Har du sjekket pH-nivået på sjampoen din? For sur sjampo kan skade håret. Mange tror babysjampo er det mildeste du får tak i, men de er ikke alltid pH-balansert siden de er myntet mer på å behandle hodebunn enn å rense og pleie håret.2. Skyll godt før sjamponering
Skyll håret grundig i ett minutt med kranen på fullt før du sjamponerer. Da trenger du mindre sjampo, og vaskingen sliter mindre på håret. Bruk fingertuppene, ikke håndflatene til å massere den inn med, det er mer skånsomt for hårrøttene.


3. Bruk hårkuren godt
Når du tar en kur (som alle bør gjøre minst en gang i uka!), er det lurt å pakke inn håret i plast- eller sølvfolie. Det holder på varmen så pleiestoffene treng er dypere ned. Avslutt utskyllingen med iskaldt vann for å gjøre håret blankt og stimulere blodsirkulasjon og sunn hårvekst.

4. Vær forsiktig med vått hår
Håret mister 25 prosent av elastisiteten når det er vått. Da vil brutal børsting fort brekke det. Derfor bør du helst ikke børste vått hår.

5. Løs floker riktig
Løs opp store floker ved å gre fra floken og nedover, og beveg deg litt og litt oppover. Når du har løst den opp, grer du helt fra hårrøttene for å fordele talg langs hårskaftene og øke den naturlige glansen i håret. Hvis du tupperer håret mye, husk å børste alle flokene godt ut før du legger deg.

6. Hårføner med varm og kald luft
Det er to gode grunner til å ha en hårføner som kan blåse kald luft på slutten av tørkingen: For det første vil kulden fiksere håret i den formen du ønsker. I til - legg får kald luft skjell-lagene til å lukke seg, så håret ser skinnende blankt ut.

7. Rengjør, rengjør, rengjør!
Hvor ofte rengjør du hårbørster og kammer? Gammelt hår, produktrester og talg fra hodebunnen din ligger og lurer i skitne børster og gjør håret ditt matt og trist. Vask verktøyet ditt i litt sjampo og varmt vann én gang i uken. Kanskje også oftere hvis dere er flere som bruker børsten du bruker. Men alle bør helst ha sin egen børst.

8. Finn produkter som passer deg, og hør på profesjonelle råd
Kjøp aldri stylingprodukter på råd fra venninner. Ikke med mindre du vet at dere har nøyaktig den samme hårtypen og frisyren. Mens glatt og tynt hår trenger lette konsistenser som stylingpulver og tørrsprayer, er flytende konsistenser bedre for krøllete, tykt hår. La frisøren råde deg.

9. Naturlig hårkur
Ser håret ditt matt ut etter farging, finnes det et enkelt naturmiddel som kan hjelpe: Knekk et rått egg over håret rett etter vask. Skyll ut med lunkent vann etter fem minutter. Proteinene i egget gjør håret skinnende og fullt av volum.

10. En skikkelig rens
Bruker du mye stylingprodukter i håret, er det ikke sikkert den daglige sjampoen din klarer å løse det opp. Begynner håret å se trist og tungt ut, er det på tide å ta en skikkelig dyprens med spesialsjampo. Se etter en som er merket «detox»

11. La håret ditt få en ferie
Om håret ditt gjennomgår mye varmestyling (slik som hårføner, krølltang, slettetang, osv), la det få hvile en gang i blant. Og husk å bruk varmebeskyttende produkter når du bruker varme stylingprodukter!


er du flink til å ta vare på håret ditt?

sminken min - mest brukte

  • 23.10.2011 kl.22:16

her er den sminken jeg bruker mest, har masse mere, men bruker ikke all sminka mi like ofte:

sorry får dårlig kvalitet på bildene :S

har vi noe likt?

autumn

  • 23.10.2011 kl.22:06

tycks?

tilbake

  • 23.10.2011 kl.19:47

hadde jo "bloggpause" fra fredag, siden var oppe på en camping plass med noen i familien osv :-) Men nå er jeg tilbake! Har tatt ganske mange bilder, men ble nesten ingen brukbare, så får se hva jeg legger ut! skal bare redigere litt først! skal snart ut, ialefall med vistoria, så får vi se hvem flere som blir med

 
arkivbilde

Les mer i arkivet » Oktober 2011 » September 2011 » August 2011

Navn: HELENE UTENGEN
Alder: 14
Bor: DRAMMEN
Interesser: FOTO, BLOGG, DESIGN, MOTE

,

katergorier

arkiv

lenkerhits